mandag 17. oktober 2016


                        Sport

|

De store seriene i Europa har spilt i over to måneder nå. Engelske Premie League er blitt mer spennende å se på i år med mange nye stjerner. Den er i år koseligere enn siste år. Mange klubber har kjøpte store spillere. Men det noe ting som er veldige spennende, det er at det er de to Manchester lagene har fått ny trener. Det kommer to trenere som har hatt ganske konkurranse de siste syv årene. Det er konkurransen mellom GARDIOLA og MURINHO.

Jeg tror det ble engelske premie League er den europeiske ligaen som er mest spennende i år. Manchester United har tatt trener fra Chelsea, FC Porto, Inter Milan og Real Madrid, Jose MURINHO. Han er en av de trenerne som har best resultater i hele verden.

I år har United brukt mye penger. De er den klubben som har betalt mest penger i hele Verden. De kjøpte den dyreste spiller i hele verden, Paulo POGBA, HENRIKK MAKHIRTIAN, OG ERIC BEIL.

Manchester City har skapt en ny kontrakt, de har fått en god trener, Pep GARDIOLA kom til ETIAHD STADIUM. De har også kjøpte mange spiller. Alle de andre klubbene gjorde også mange nye spillerkjøp. Chelsea har også kjøpt ny trener og ny spillere.

I år har Arsenal også gjorte gode kjøp, de har kjøpt en midtstopper, en forsvarer og en spiss. De ser sterkere ut i år enn i fjor.

Neste uke skal det skjer mange forskjellige kamper i engelske premie League. Liverpool vs Man U blir veldig spennende i dag.

 Li

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar